Cum se lucreaza cu Bookurier?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Recomanda cineva Bookurier? Am primit o oferta de la ei, mai avantajoasa decat a altor curieri, insa nu vrem sa riscam calitatea serviciilor pentru un pret mai mic.
Ar fi binevenite cateva argumente pro sau contra.

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online Andreea 7 ani 8 raspuns 1019 vizualizari 0

Răspunsuri ( 8 )

 1. Pe Bucuresti lucreaza foarte ok, pe tara au contract cu alti curieri ( GLS si Urgent daca nu ma insel ).

  Preturile sunt excelente, suportul foarte ok, rambursurile nu intarzie. Eu am lucrat cu ei o perioada buna de timp si am fost multumit

 2. Meh, aveau livrate in aceeasi zi dar au renuntat la ea, cred ca nu renta la pretul respectiv 🙂 intr-adevar, problema e cu ora de pick-up, la mine in zona ii prindeam maxim la ora 14, daca aveam noroc.

  Livrarea in tara prin GLS are imensul avantaj ca nu taxeaza extra km 😉

 3. Si eu lucrez cu Bookurier de aproape 2 ani, sunt destul de seriosi! Nu am avut plangeri de la clienti cum ca a fost nesimtit curierul, livrarile la timp.

 4. Din acelasi segment cu Bookcurier este Porumbelul curier. Eu lucrez cu ei, in special pe Bucuresti deoarece au super preturi : 6 lei+Tva – 5 kg si ramburs. Pt provincie lucreaza cu Atlasib fara km suplimentari.
  Pana acum colaborarea cu ei este ok.
  Ridicarea produselor se face pana la ora 17.

 5. Da, am lucrat cu ei si ii recomand.

 6. “anonim”, dupa mesaj, esti angajatul lor sau de la concurenta 🙂 Nu stim ce se petrece intern, probabil ca orice firma are problemele ei.

 7. Cat timp am lucrat cu ei (aprox. 2 ani) niciodata nu au uitat sa vina sa ridice coletele, iar curierii pareau intelegatori cand veneau prea devreme si ii rugam sa revina in 2-3 ore fiindca nu erau gata coletele.

 8. Masinile cu care livreaza sunt fie dube ford tranzit, fie dacii mcv… Probabil nu au bani sa livreze cu mercedes slr sau porche panamera 😛