Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Compania de curierat Coleto a batut palma cu evoMAG

Coleto_Punct de ridicare a coletelor

Compania Coleto anunta, intr-un comunicat de presa, parteneriatul cu retailerul online evoMAG, unul dintre cele mai importante magazine online autohtone, prezent pe piata din Romania de aproape 12 ani.  Colaborarea dintre cele doua companii va facilita livrarea produselor comandate online de clienti prin punerea la dispozitia acestora a numeroase puncte de ridicare, evitand livrarea la punct fix, prin curier. Colaborarea incepe din aceasta luna, la timp inaintea cumparaturilor de Valentine’s Day, iar retailerul estimeaza ca va fi un flux ridicat de cumparatori care vor alege livrarea prin Coleto.

Compania de curierat Coleto face parte dintr-un grup international care mai opereaza in Bulgaria si Grecia si ofera servicii de livrare si ridicare a pachetelor, prin puncte de livrare, la ora aleasa de client, plus servicii de retur. Colaborarea s-a concretizat deja prin punerea la dispozitia clientilor, pentru inceput, a 6 puncte de livrare. Dintre acestea, 4 au fost deschise in Bucuresti si 2 in Craiova. Planurile de extindere presupun o retea mare de oficii de livrare, pe intreg teritoriul Romaniei. Top utilizatorile fixe de livrare sunt amplasate in zone usor accesibile, strazi principale sau bulevarde, aproape de statii de metrou si parcari.

Top utilizatorile de ridicare Coleto sunt dotate cu Internet gratuit (prin WiFi), terminale POS (pentru plata rapida a cumparaturilor) si functioneaza dupa un program flexibil, pliindu-se pe nevoile clientilor. Termenul de ridicare a unui colet este de 7 zile, timp in care fiecare client va fi sunat zilnic si informat in privinta pachetului. In cazurile in care e depasita perioada standard se percepe o taxa.

Acesta nu este primul parteneriat al Coleto pe teren autohton: la finalul lui 2016, compania anunta un parteneriat cu FashionUP, unul dintre marii retaileri online autohtoni.

Raspunde la aceasta intrebare