Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ce cumpara cel mai des abonatii Prime Now?

amazon prime subs

Care sunt cele mai populare categorii de bunuri in randul abonatilor serviciului Prime Now (serviciu disponibil in 24 de orase americane, abonatilor Amazon Prime, prin care beneficiezi de livrare intr-o ora, contra sumei de 8 dolari), oferit de gigantul online originar din Seattle? Emarketer.com a aflat raspunsul la aceasta intrebare si citeaza in acest sens un studiu efectuat de Cowen and Company (care a analizat 1.250 de abonati americani ai Amazon Prime, un sfert dintre ei folosind Prime Now pentru cumparaturi).

Studiul a descoperit ca – in luna ianuarie – americanii au cumparat via Prime Now mai ales produse media (60%) si produse electronice mai ieftine de 50$ (47%). Electronice mai scumpe de 50$ au fost cumparate de 38% dintre respondenti. Cele mai mici procente le-au inregistrat articolele sportive (17%), articolele de papetarie si birotica si cele pentru casa/gradina (20%). Clientii Prime Now au mai cumparat produse de ingrijire personala, imbracaminte, incaltaminte si jucarii.

In decembrie, se estima ca numarul de membri Amazon Prime este de 41 de milioane de persoane (38% dintre gospodariile americane). Acestia se bucura (contra unei taxe anuale de 99$) de acces exclusiv la filme, seriale, muzica fara reclame, carti pentru Kindle si – cel mai important pentru impatimitii cumparaturilor online – livrare gratuita in termen de 2 zile.

Leave a reply