Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Britanicii de la MyOptique vor fi cumparati de Essilor

MyOptique

Retailerul britanic de ochelari MyOptique Group va fi cumparat de francezii de la Essilor (care produce lentile oftalmice), suma vehiculata fiind de 100 milioane , citim pe tech.eu. Fondat in 2004, MyOptique opereaza 6 brand-uri online de retail – Glasses Direct, SunglassesShop, LensOn, Lensbest, EyewearBrands si Netzoptiker –, in Marea Britanie, Germania si Tarile Nordice, comercializand ochelari de soare, ochelari cu dioptrii si lentile de contact.

Compania a avut venituri de 57 milioane £ anul trecut si printre investitorii ei se numara nume ca Acton Capital Partners, Beringea, Cipio Partners, Index Ventures, Korys si Highland Europe.

Tranzactia este menita sa creasca cota de piata europeana a francezilor de la Essilor: „Noul nostru parteneriat creeaza o platforma incredibila pornind de la care ne putem construi o afacere de succes pe modelul nostru multi-brand testat deja. Eu şi echipa mea de management sutnem incantati de sansa care ni se ofera prin aderarea la familia Essilor”, a transmis Kevin Cornils (CEO MyOptique).

Raspunde la aceasta intrebare