Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Britanicii de la MyOptique vor fi cumparati de Essilor

MyOptique

Retailerul britanic de ochelari MyOptique Group va fi cumparat de francezii de la Essilor (care produce lentile oftalmice), suma vehiculata fiind de 100 milioane , citim pe tech.eu. Fondat in 2004, MyOptique opereaza 6 brand-uri online de retail – Glasses Direct, SunglassesShop, LensOn, Lensbest, EyewearBrands si Netzoptiker –, in Marea Britanie, Germania si Tarile Nordice, comercializand ochelari de soare, ochelari cu dioptrii si lentile de contact.

Compania a avut venituri de 57 milioane £ anul trecut si printre investitorii ei se numara nume ca Acton Capital Partners, Beringea, Cipio Partners, Index Ventures, Korys si Highland Europe.

Tranzactia este menita sa creasca cota de piata europeana a francezilor de la Essilor: „Noul nostru parteneriat creeaza o platforma incredibila pornind de la care ne putem construi o afacere de succes pe modelul nostru multi-brand testat deja. Eu şi echipa mea de management sutnem incantati de sansa care ni se ofera prin aderarea la familia Essilor”, a transmis Kevin Cornils (CEO MyOptique).

Leave a reply