Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Beneficiile abonarii la newsletter

 
Esti pasionat de e-commerce & marketing online? Si noi!

ECOMpedia, powered by GPeC, reprezinta o comunitate de pasionati si experti in comert electronic din care vrei sa faci parte. Aici vei putea pune intrebari sau citi articole care sa te ajute sa iti cresti afacerea online. Da like paginii de facebook ECOMpedia si paginii de facebook GPeC si vei primi stiri si noutati din domeniul ecommerce-ului autohton si international. Intra in grupul de discutii (inchis si fara spam) de pe facebook numit “Comert Electronic” pentru a putea dezbate probleme arzatoare si importante pentru tine, pentru a primi feedback de la colegii de breasla. Afla si despre beneficiile participarii tale la GPeC, inscriindu-ti magazinul online in cea mai importanta competitie de ecommerce, unde vei fi jurizat transparent si riguros de o echipa de specialisti in domeniu!

 Frecventa de trimitere a newsletter-ului va fi mica, probabil 1-2 trimiteri pe luna. Pe masura ce proiectul evolueaza sau avem stiri importante de comunicat s-ar putea sa trimitem mai des email-uri. Nu incurajam spamm-ul, nu vom ceda baza de date nimanui. Vom permite insa partenerilor nostri sa anunte foarte rar si numai in cazuri speciale noutati care sa fie de interes pentru aceasta comunitate, trimise de ECOMpedia in numele lor. Puteti sa va dezabonati usor accesand linkul specific din emailul trimis. Stati impreuna alaturi de echipa GPeC pentru a creste afacerea voastra online!

Leave a reply