Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Banca de Economii a Postei Chineze se listeaza la bursa, in septembrie

banca postei chineze

Banca de Economii a Postei Chineze (PSBC), institutie de stat care acorda imprumuturi, curteaza investitorii inaintea listarii la bursa din Hong Kong – planuita pentru luna septembrie a acestui an, aflam de pe espresso.economist.com. Suma estimata pentru Oferta Publica Initiala (IPO) este de 8 miliarde $ – cel mai mare IPO din 2014 incoace!

Desi nu este deloc eficienta – are rata rentabilitatii activelor (ROA) de doar 0,51%, adica mai putin de jumatate din media bancilor comerciale – PSBC poate atrage investitorii prin marime (peste 1 din 3 chinezi ii sunt clienti, adica 505 milioane de persoane). PSBC este, ca marime, a cincea institutie financiara din categoria bancilor comerciale din China, cu 70% din cele peste 37.000 de locatii in zona oraselor mici, comunelor si satelor, si principalul furnizor de servicii financiare in China rurala.

Leave a reply