Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Auchan a lansat primul sistem biometric de plata din Romania

Compania Wirecard, in colaborare cu Oney Bank (ramura financiara a Auchan Retail Romania, care are profit anual de peste 1,2 miliarde €), a lansat primul sistem de plata biometric, prin amprenta, din tara noastra, anunta wirecard.com. Acest portofel electronic va fi lansat in peste 30 de supermarketuri Auchan din Romania (fiind deja disponibil in Auchan Militari si Drumul Taberei, din Capitala).

Plata cumparaturilor se face folosind aplicatia gratuita Well.com (disponibila deja in App Store si Google Play Store), la care atasezi orice card de debit/credit Mastercard/VISA emis in Romania. Intri in aplicatie si poti plati fie cu amprenta, fie scanand un cod QR, iar sistemul poate fi integrat si in magazinele online care vor sa ofere clientilor o solutie sigura de plata, ce nu presupune introducerea pe site a datelor cardului propriu. App-ul Well.com se va extinde ulterior in Ungaria, Polonia si Ucraina.

„Wirecard inseamna inovatie si oferirea celor mai noi solutii clientilor si partenerilor nostri, si in Romania, si la nivel global. Suntem extrem de entuziasmati sa participam la solutia oferita de Well.com, alaturi de Oney si Auchan Retail Romania, pentru a oferi comerciatilor si consumatorilor o modalitate noua si sigura de a se bucura de experienta de shopping, pozitionand Romania in randul celor mai inovative piete globale”, transmite Utku Ogrendil (Managing Director Wirecard Romania).

„Metodele de plata se imbunatatesc constant si ne-am dori ca toti clientii romani sa experimenteze cele mai noi tehnologii. Un pas in aceasta directie este Well.com, o solutie inovatoare care utilizeaza expertiza Wirecard in zona platilor digitale. De-a lungul acestui an, asteptam cu entuziasm sa dezvoltam noi functionalitati, care vor imbunatati si mai mult experienta de shopping in Romania si nu numai”, a completat Jean-Michel Goncalves (Director General Oney Romania).

In paralel, lantul francez Auchan planuieste deschiderea primului punct de vanzare autonom, fara casieri (pe modelul celor existente deja de ceva timp in China), anunta ecommercenews.eu. Luna viitoare, in Villeneuve d’Asq, se va deschide un mini-supermarket de 18 m2, adresat angajatilor companiei, care vor avea acces inauntru non-stop, dar numai dupa scanarea smartphone-ului propriu. La fata locului, isi vor putea cumpara diverse gustari (au de ales intre 500 de produse).La nivel mondial, Auchan are venituri de aproape 52 miliarde €.

Leave a reply