Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon testeaza un abonament Prime mai ieftin, in India

Amazon testeaza (fara mare tam-tam) un proiect-pilot legat de abonamentul Prime, in India, informeaza techcrunch.com. Noua optiune – intitulata Prime Lite – ofera abonatilor  acces la beneficii populare, ca livrarea gratuita (in 2 zile) sau vizionarea productiilor marca Prime Video, in varianta SD, cu reclame incluse, pe 2 dispozitive diferite.

Pretul acestei versiuni light? 12 $/an (adica 999 de rupii indiene). Prin comparatie, un abonament Prime clasic costa – din decembrie 2021 incoace – 18 $/an (1.499 de rupii indiene) sau 2,2 $/luna (179 de rupii indiene).  In SUA, preturile abonamentului marca Amazon sunt considerabil mai mari: 139 $/an sau 14,99 $/luna. Amazon Prime este disponibil in India inca din 2016.

Noua optiune a fost lansata in India la scurt timp dupa ce Amazon a lansat aici – tot fara un anunt de amploare – Prime Gaming, un abonament care ofera acces la jocuri pentru mobil, PC si Mac. Acest serviciu este disponibil in India din decembrie 2022 si a fost testat inainte in piata sud-asiatica.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply