Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon cheltuie 200 milioane $ pentru imbunatatirea retelei de livrare

Amazon vrea sa imbunatateasca siguranta vehiculelor de livrare si sa reduca frecventa si severitatea accidentelor auto. De aceea, gigantul online american va investi 200 de milioane $ in noi tehnologii de transport, informeaza aboutamazon.com.

Compania a anuntat ca testeaza momentan o tehnologie de semnalizare a franarii cu lumini stroboscopice, pe unele dintre autovehicule, pentru a creste vizibilitatea si a ajuta ceilalti participanti la trafic. In plus, aceasta tehnologie ar putea reduce cu pana la 30% coliziunile auto dorsale. In cursul acestui an, Amazon va incepe sa foloseasca o noua caracteristica digitala pe flota auto proprie, pentru a reduce punctele moarte din oglinzile laterale si a creste siguranta.

„Pe masura ce introducem tehnologii noi si invatam despre eficienta sigurantei, vom putea lua decizii bazate pe date, referitor a introducerea acestor tehnologii (si a altora) in intreaga noastra flota de vehicule”, explica Udit Madan (VP  of Amazon Transportation), pe website-ul amintit.

Aceste noi tehnologii sunt incluse in dubele electrice Rivian, care livreaza colete Amazon in peste 100 de orase americane. In afara flotei auto, compania a investit masiv in sistemele de navigare pentru planificarea traseelor de livrare si intr-un software de tip predictive analytics, care monitorizeaza siguranta flotei auto.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply