Vanzari dropshipping prin Emag Marketplace

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, am o mica nedumerire. Cam de doua saptamani am deschis un magazin online care functioneaza pe sistemul de dropshiping. Site-ul este bine pus la punct si face parte din categoria de electronice it, furnizorul este unul de top din Romania. Intrebarea mea este. As putea sa vand prin Emag Marketplace daca produsele vor fi livrate de furnizor si nu de mine? Deci produsele pe Emag vor aparea cu firma mea (PFA) si vor fi livrate de furnizor cu numele companiei lui. Se accepta asa ceva? Va multumesc!

Deschis 0
Marketing afiliat Organizare magazin online Eugen Dan Fodor 1 lună 3 raspuns 349 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Asta este o nousa interpretare a dropshipping-ului?
  Tu trebuie sa expediezi produsele cu firma de curierat agreata de emag cu care ai tu contract. Daca banii in momentul de fata intra la furnizor pentru ca practic el expediaza in numele lui inseamna ca ceea ce faci tu e AFILIERE nu dropshipping. Daca acel furnizor mai factureaza si pe firma lui tu nu ai nici o treaba cu ideea de a avea un magazin online pentur ca tu nu raspunzi de nimic.
  Deci ori nu te-ai exprimat bie ori raspunsul este clar NU

 2. Salutare Eugen.

  Conditia celor de la eMAG este sa generezi AWB-urile din platforma lor. Automat se vor afisa pe AWB datele companiei tale.
  Doar cu acele AWB-uri ai voie sa lucrezi deci ori ii dai acces furnizorului la contul tau eMAG si genereaza el, ori ii trimiti tu AWB-urile generate.

  Daca faci lucrul asta nu are nimeni probleme cu tine.
  Doar sa fii atent si la numarul de zile in care se trimite comanda, e un indicator important.
  Daca dureaza mai mult de o zi sa vorbesti cu ei sa iti ofere livrare in mai multe zile.

  Bafta.

 3. Salut Eugen,
  Recent am deschis si eu un magazin online dar sunt in cautare de furnizori, ma poti ajuta cu cateva detalii cum ai gasit furnizori de top pentru magazinul tau ?

  Mersi frumos!

Lasă un răspuns