Descopera cel mai simplu mod pe care ti l-ai imaginat vreodata, de a dezvolta o relatie perfecta cu firma de programare!

[ghid1-phpcode]

Inscrie-te prin acest formular si vei obtine acest ghid GRATUIT + notificari periodice relevante

Acest ghid a aparut din nevoia mea personala de a echilibra cele doua parti aflate parca mereu in conflict. Am inteles ca transparenta maxima este singura cale prin care cele doua parti pot obtine rezultate excelente, iar aceasta transparenta am tradus-o pentru voi in clauze contractuale, si pasi, etape de lucru in cazul unui proiect mare cum este un magazin online. Este nevoie de educarea pietei in continuare, nu doar adresata clientilor ci si companiilor de programare / dezvoltare. Trebuie insa sa acceptam in special sa lucram cu opiniile celorlalti, sa le respectam si sa le integram in ceea ce facem, sa renuntam la a ne impune punctul de vedere si sa lucram cu punctul de vedere al colegului de discutie. Sper sa va rezolvati o mare parte din problemele de comunicare cu agentia de webdesign, si astept curios feedbackul pietei dupa lansarea acestui ghid. O relatie perfecta va doresc!

Liviu TALOI
Consultant eCommerce
@ECOMpedia.ro

ECOMpedia.ro in cifre seci: peste 1000 de intrebari pe site, in cei peste 3 ani de existenta, peste 400 de articole si stiri din industrie, peste 7000 de comentarii si raspunsuri la intrebarile utilizatorilor nostri, peste 1000 de abonati la newsletter, peste 500.000 de cuvinte in raspunsurile date pe site, in medie 325 de cuvinte intr-un raspuns sau comentariu, aproximativ 37 de intrebari/articole pe luna (in crestere pronuntata in ultimele 3 luni de zile), peste 800 de oameni diferiti care au pus intrebari pe site si peste 1000 de oameni care au raspuns la intrebarile comunitatii. O comunitate pe Facebook de peste 4000 de fani (pagina ECOMpedia) si aproximativ 4000 de membri in cel mai important si mai activ grup dedicat comertului electronic. Zeci de mii de ore de experienta cumulata pe diverse domenii de expertiza ale celor care scriu si raspund mai des pe acet portal. Acesta este site-ul unde ati ajuns, si care va propune acum materiale educationale de o calitate exceptionala. Va multumim pentru incredere.