Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Participă la Studiu eComJobs – Profilul angajatului român din eCommerce

Untitled design

Echipa din spatele portalului de joburi în eCommerce – eComJobs.ro a inițiat STUDIUL- PROFILUL ANGAJATULUI ROMAN DIN eCOMMERCE și asteaptă și răspunsurile tale (daca ai timp, plăcere și mai și lucrezi în cadrul unui magazin online) pentru a creiona împreună o imagine cât mai realistă a angajatului iubitor de ecommerce.

Te anunțăm din start ca răspunsurile tale vor fi anonime și că își propun să afle cu ajutorul tău (și al tuturor celor care completează chestionarul) profilul angajatului român din eCommerce – mai exact nivelul de studii, experiența, motivația, autoevaluarea… însă mai bine le vei descoperi completand întrebările. Îți va lua ~2 minute. Și atenție – e un studiu pentru angajați și nu pentru proprietarii de magazine!

Vor lua așadar pulsul angajaților din magazinele online direct de la tine, de la cei implicați zi de zi în această industrie, cu planuri de creștere, de dezvoltare și ce vă motivează mai mult la locul de muncă actual. Totul e sa fii sincer!

                                                                  ***
Vom reveni în luna Noiembrie și cu rezultatele finale ale studiului Profilul Angajatului în eCommerce. Până atunci se vor mai strânge răspunsuri. De aici și rugămintea de a pune umărul și de a sprijini educarea si cresterea industriei de ecommerce. Ne-ar ajuta să-i dau un share după completare (AICI e) și colegilor de birou.  Iar echipa eComJobs îți mulțumește pentru timpul acordat!

Raspunde la aceasta intrebare