Vand Magazin online (sau inchiriez)

Intrebare

Magazin online la cheie pagina de Facebook cu peste 19.000 like-uri. Vand cu 30.000 E

Septembrie a fost o luna cu peste 40.000 de vizite si am vandut aproape la fel ca in august care a fost la 
jumatate, ca trafic. Sursa traficului este Facebook, la SEO am renuntat de mult din motive personale. Se poate imbunatati. Vanzare in septembrie de cca 11.000 E

Inchiriez cu 1.000 E/luna, cu avans pe 12 luni

Profit lunar minim 3500 E

NISA: Produse handmade realizate in Ro la care asigur disponibilitate avand capacitatea de productie de 100buc/zi

Detalii la telefon 0799933331 sau mail virgil@campeanu.eu

Topic deschis 0
Anunturi / Oferte Business Virgil 12 months 5 raspunsuri 21 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 5 )

 1. Stii ce nu inteleg? De ce-l vinzi daca ai profit ? …

 2. Buna ziua,il vand pentru ca sunt ocupat cu un proiect european si nu mai am resursele necesare pentru a ma ocupa de magazin. Cine activeaza in “micul”comert online stie ce greu se vinde in Romania iar la vanzari de peste 450 milioane/luna deja esti aranjat cu un profit de 3500 euro/luna. Apropo vanzarile le dovedesc cu situatie contabila la zi care se “pupa” la fix cu borderourile Fan Courier, dar asta este bineanteles pe ultimul loc, omu vrea sa stie de ce vinzi nu cum si cat vinzi. Multumesc!

 3. Buna ziua,
  Activez in domeniul on-line de mult timp iar un profit de 3500 euro lunar, permite cu usurinta angajarea unei persoane de incredere care sa se ocupe in continuare de magazin si sa il dezvolte in continuare.
  Un profit actual de 3500 de euro este deja un progres si cu un plan de marketing bun in 6-9 luni de zile cifrele se pot dubla.
  Vanzarile on-line sunt in crestere si se discuta aprins despre revolutia in retail.
  Parerea mea este ca un astfel de business nu este indicat sa se vanda si daca totusi se doreste vanzarea lui sunt anumite lucruri de care depinde si care probabil au devenit “sensibile”. Ca o concluzie pretul este fie prea mare fie prea mic.
  Trebuie analizat cu atentie mediul de afaceri in care isi desfasoara activitatea, concurenta, furnizorii, legislatia, calitatea produselor etc etc.
  Mult succes tuturor in afaceri !

 4. Buna ziua,
  Sunt perfect de acord cu dumneavoastra, eu nu vreau sa vand ”copilasul” pe care l-am crescut singur, cine a dezvoltat un bussines din tarana stie cat efort este necesar, sunt obligat sa vand pentru ca persoana de care vorbiti dvs este utopie. Sunt dispus sa fac profitul 50/50 cu un manager. Unde il gasesc? Cum stiu ca este serios? Cum ii las munca mea pe mana fara nici o asigurare? Multumesc pt comentariul dvs este singurul de bun simt dintre toate cele primite in multiple platforme publicitare unde am plasat anuntul.

 5. Salut Virgil,
  ce ai facut cu magazinul online?
  Cu proiectul european ai avansat?
  Cele bune
  Mugur
  mugurel@birliba.ro

Lasa un raspuns

Nu ai permisiuni pentru a vedea aceasta intrebare.