Magazin Online – cum il infiintez, ce trebuie sa fac?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

De curand m-am decis sa imi deschid un magazin online cu diverse produse dar nu am cunoștințele necesare pentru înființarea acestuia.

As vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg, cu exactitate. Despre ce documente si autorizatii trebuie sa fac si unde trebuie sa merg.  Trebuie contracte cu firme de curierat sau cu un furnizor de produse ?

Am încercat să mă documentez dar inca imi sunt neclare aceste lucruri 🙁 Si care ar fi varsta minima pentru detinerea unui astfel de magazin?

Deschis 0
Chestiuni legale Logistica Organizare magazin online Planul de afaceri Ferenti Stefan Alin 4 ani 4 raspuns 638 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Am trecut si eu prin asta candva si te sfatuiesc sa:

  1. Inainte sa deschizi o forma juridica, valideaza ideaa sa vezi daca ai piata,
  2. Incepe cu o platforma cu “abonament” daca nu sti sa programezi sau nu intentionezi sa lucrezi cu cineva pentru ca mai tot timpul o sa ai de modificat una alta.
  3. Deschide o forma juridica care se preteaza la cantitatea de vanzare pe care o sa o faci.
  4. Dupa ce ai firma/pfa/ii, atunci te apuci de contracte. Sa ai cu 2 curieri, cu furnizori, cu procesator de plati online, etc, etc… Fara un contract nu o sa lucreze nimeni cu tine, iar contractele nu se incheie intre o persoana fizica si una juridica…
  5. Pe urma apuca-te de marketing, ca fara el, poti sa ai cel mai fain magazin online din lume…

 2. Am sa te rog sa pui o intrebare noua, daca vrei sa capeti mai repede raspunsuri, aici e posibil sa nu se uite colegii si sa nu primesti raspunsurile dorite, mersi. Liviu.

Lasă un răspuns