Magazin de bijuterii Argint online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua!
Sunt interesata sa deschid un magazin de bijuterii de argint on-line, am SRL, contabil, etc. trebuie doar sa autorizez cod CAEN pentru bijuterii Ag. Stiu ca trebuie sa ai ceva avize de la ANPC, intrebarea mea este cat de mari sunt costurile pentru ANPC si daca se merita sa faci acest magazin on-line(adica daca tu esti multumit de vanzarile on-line).
Multumesc frumos, anticipat!

O zi frumoasa!

Deschis 0
Chenic Adriana Mesaj privat catre : Marian Tcaciuc 3 ani 3 raspuns 346 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Salutare Adriana, ma bucur sa te cunosc.
  Te felicit pentru curaj, nu e o industrie prea usoara.

  La ANPC ai nevoie sa te autorizezi. Mergi frumos la ANPC, completezi un formular pe care mai apoi il trimiti la Bucuresti (daca esti din Bucuresti rezolvi acolo direct). Nu platesti nimic pentru autorizatie, toate costurile s-au scos in aprilie 2018.

  Dupa ce vine autorizatia trebuie sa mergi la ei si sa faci o cerere pentru a face marca de responsabilitate (care costa undeva la 70 de lei + lucrarea de executare a pansonului daca e cazul – eu personal marchez toate bijuteriile cu masina de gravat cu laser)

  O alta plata pe care o ai catre ANPC este dupa ce faci bijuteriile. Fiecare bijuterie trebuie duse la ANPC pentru a fi verificate si stantate cu marca de stat. Costul pentru acest serviciu este calculat in functie de gramajul bijuteriei finite: 2 gr. 2,5 RON si 4> 5 RON sau ceva de genul.

  De meritat merita, daca stii sa faci afaceri e un domeniu din care faci un profit frumusel, mult peste ce iti poate oferi o alta piata. Noi suntem multumiti pentru moment si suntem intr-o continua crestere. Este loc pe piata.
  Tine doar de tine.

  Multa bafta si daca mai ai intrebari sunt aici!

 2. Bună!
  Ma bucur tare mult pentru reusita ta!

  Eu am uitat sa specific ca as vrea sa import bijuteriile.
  As dori care sunt procedurile legale de a putea sa le vand mai departe.

  Merci anticipat!

  O zi minunată!

Lasă un răspuns

Browse