Ce acte sunt necesare pentru import imbracaminte CHINA?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Timpul produsului: imbracaminte. Aceasta vinde in cutie cu brand propriu, mia multe bucati in cutie, respectiv mai multe cutii. Produsele din cutie nu au etichete.

Sunt in faza de a face import din China, de pe Alibaba, de astfel de produse insa chinezul nu prea e la curent cu normele europene si nici acestea nu sunt prea clare.Nu am vorbit doar cu un singur chinez. Produsul dorit nu este prezent pe alibaba, deci cusatura si modelul este dupa design-ul propriu.

Trebuie sau nu certificat de conformitate? Acesta are marcajul CE?

Ce trebuie sa contina eticheta produsului cand vine de la chinez?

Ce acte sunt obligatorii pentru a trece vama?

Ambalajele trebuie sa aiba certificat de conformitate? Acestea apar in lista. Produsele trebuie sa aiba eticheta? Sau e de ajuns sa fie una singura in cutie?

Ce tip de transport imi recomandati? Cantitatea este mica, avand o greutate fizica aproximativa de 150kg. Sa zicem, volumetrica de 300 kg maxim.

Sunt la primul import iar costul produselor e undeva la 2000 euro. Nu sunt bani de aruncat deci pe cei care au experienta ii rog frumos sa ma ajute.

Toata cheltuiala nu trebuie sa depaseasca 2500 de euro deoarece nu mai pot mentine pretul produsului final la nivel cu pretul pietei.

Pentru a discuta fix pe obiect deoarece poate sunt reglementari diferite pe categoriile de impracaminte, sa discutam despre “manusi” din bumbac.

Pentru a nu pierde timpul, rog pe cei care imi ofera servicii de intermediere sa lase pretul aici. E mai simplu.

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online Alex 12 luni 1 raspuns 755 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Buna ziua, Va putem ajuta cu transport maritim, aerian si feroviar. Pentru mai multe detalii, am rugamintea sa ma contactaci pentru mai multe detalii la numarul de telefon: 0720 535 889.

Lasă un răspuns