Buna ziua,

Ma numesc Stoica-Marcu Alexander, am 18 ani,antreprenor si sunt fondatorul Insignus.

Doresc sa imi vand prima afacere pe care am lansat-o. Insignus - materiale publicitare. Experienta de aproximativ 2 ani pe piata romaneasca, onorand chiar si comenzi internationale. Am inceput cu o gama diversificata de insigne personalizate, iar in urma cu aproximativ 1 luna ne-am largit si gama de servicii cu tablouri canvas personalizate + grafica publicitara.

Site Facebook: 195 like-uri + ; iconita pentru raspundere rapida ( sub 5 minute pentru fiecare client ) ; Engagement la fiecare postare de peste 500-600 de view-uri/persoana ;
Cont pe Okazii.ro: 12 calificative totale ( 100 % de calificative pozitive ) + cont financiar de 6 euro ( pentru promovare ).
Newsletter de peste 100 de persoane ( fosti clienti/posibili clienti ).
Peste 100 de clienti au plecat multumiti de la serviciile noastre.
Site-ul http://insignusromania.wordpress.com in 2013 ( 4-5 luni ) - 320 de vizitatori unici - 1250 de vizualizari ; 2014 - 2083 vizitatori unici - 7272 vizualizari ; 2015 - 1440 vizitatori unici - 5757 vizualizari
Aproximativ 12 parteneri media/logistici.
Reclame platite: tocmai/mercador ( actual olx.ro ); okazii.ro ; telegraf ; scrisori directe catre unitatile de invatamant din Constanta ; lipirea de anunturi in orasul Constanta.
Servicii oferite: Insigne Personalizate; Tablouri canvas personalizate ( percepem un comision de 20 la suta/ comanda de la comenzile aduse catre ei inclus transportul prin curierul rapid ) si producerea de grafica speciala ;
Oferim Fizic: Presa insigne + matrita de 44mm + matrita 56mm + cutter circular + tablie verde pentru taiare ; + Modalitate unica de taiere a sablonului pentru insigne ( 7 insigne deodata ) + restul subansamblelor ( aproximativ 100 de subansamble de 56mm ) .
Noi am adus serviciul de personalizari insigne pentru nunti in Romania, de aceea ne bucuram de comenzi fructuoase ( comenzi mici, dar multe ) din partea unui partener.

Am avut sansa sa realizam comenzi extrem de mari de peste 3000 insigne, insa am refuzat din cauza lipsei materiei prime + timpului lung de productie ( din partea noastra ).

Se vinde afacere completa, inclusiv toate folderele cu toate comenzile realizate/grafice.

Oferim, conturile de olx/okazii/site-uri de anunturi. Absolut tot.

Ofer si suport 1-2 luni de la vanzare, pentru dezvoltarea ulterioara a afacerii.

Cifra de afaceri este aproximativ 5000 de euro, iar marja profitului este de 40-50 la suta. Cifra de afaceri este exclusiv numai din productia de insigne personalizate. Aproximativ 30 la suta din income, provine de la un partener.

Este exclusiv online business-ul. Comenzile vin de pe site dar si de pe pagina de facebook. Am ajuns la cifra asta cam in aprox 1 an jumate.

Pentru a ajunge la 100.000 de euro minim, trebuie extinsa gama de servicii + extins international.

De ce vand? Raspunsul este foarte simplu. Urmeaza sa ma inscriu la facultate, mai exact la ASE Bucuresti si banii sunt necesari pentru studii.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)