Hola!
Sunt noua pe aici nu stiu cum se preocedeaza dar imi pun o mare speranta in persoanele profesioniste de aici ca o sa ma ajute intr-o broblema. . Am o sora in Anglia ce-mi poate furniza marfa buna, noua si cu preturi mici si mi-am spus sa incerc sa-mi fac un magazin online aici in RO.

Cum nu ma pricep (am doar niste cunostiinte limitate) in acest domeniu mi-am spus sa inchiriez un magazin lunar/anual. De inchiriat te duce la 1740 lei (shopmania) iar pe la altii de cumparat sub 1000 euro + TVA nici nu discuta cu tine.

Am tot cautat pana cand am ajuns la aceasta oferta de magazin http://www.faranume.ro/realizare-magazin-online.html ce are o grafica moderna, cu multiple functii, si cu un panou de administrare foarte bine structurat . Totul la doar 200 euro/licenta pe viata!

Problema ca pe aici, pe la Fara Nume nu prea raspune nimeni la intrebari. Am folosit formularul de pe siteu-ul respectiv iar pe mail folosind adresa de mail mi-a dat eroare de trimitere a mail-ului.

Intrebarea mea este deoarece aceasta varianta de magazin care v-o prezint o sa "pice", daca cunoasteti ceva asemanator ca pret, cu minim facilitatile de acolo, si cu un panou de administratie DRAGUT ca acolo (foarte aerisit si pe intelese).

Va multumesste,
Dumitrecu Ligia

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)