Buna ziua,

1.Vindem produse pe o platforma tip marketplace, unde la recomandarea firmei detinatoare de platforma, pentru a impedica folosirea produselor urcate de catre noi, ni s-a recomandat inregistrarea marcii noastre verbale la OSIM, si că din momentul in care primim confirmarea cererii putem deja opri ceilalti vendori sa se asocieze la produsele noastre.
S-a depus cerere de inregistare marca si s-a primit o notificare de constituire depozit cu iregularitati cerere marca( iregularitatea fiind neachitarea taxei de examinare, dar avand termen 5.04.2018), documentul fiind valid pana la acea data.
Starea legala a cererii este acum : Stare legala: In asteptare opozitie / observatii.
Proprietarul platformei(prin reprezentant) a spus că deocamdata ar fi de ajuns, dar unul din vendori(firme) a cerut dovada inregistrarii(trimisa deja catre platforma). Daca trimitem fie notificarea primita sau documentul cu starea cererii, reprezinta un document legal prin care firma respectiva este obligata sa isi retraga oferta de pe produsele noastre? Cum spune reprezenantul platformei?

2. Teoretic, reusim cu succes sa inregistram marca. Sa o numim MARCA generalist.
Firma noastra se numeste MARCA inca un cuvant SRL. Problema este, noi functionand in general online, domeniul marca.ro , nu este valabil, fiind un domeniu achitionat in trecut de alta firma, dar nefolosit.

Intro alta intrebare pusa de cineva, ar exista 3 lucruri pe care cererea sa le indeplineasca pentru prelure, la contactul rotdl.

Conditiile ar fi acestea din ce am inteles:
a. Applicable Disputes. You are required to submit to a mandatory administrative proceeding in the event that a third party (a “complainant”) asserts to the applicable Provider, in compliance with the Rules of Procedure, that:
(i) your domain name is identical or confusingly similar to a trademark or service mark in which the complainant has rights; and
(ii) you have no rights or legitimate interests in respect of the domain name; and
(iii) your domain name has been registered and is being used in bad faith.

Avem vreo sansa sa obtinem legal acest nume de domeniu dupa ce avem MARCA inregistrata?

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)