Buna sa va fie ziua!

Am vazut ca aici este o comunitate de oameni SMART si de SUCCES, atat antreprenori de cat si IT tehnical people astfel am sperante mari ca ma veti ajuta sa-mi rezolv o provocare si cred ca va fi de ajutor multor noi antreprenori care vor intra pe online.

Eu NU doresc sa deschid un magazin in prima faza, ci doresc sa aflu solutii de a vinde produse digitale (cursuri, carti digitale, membership etc.) prin LANDING PAGE, nu e-shopuri clasice.

Mai exact ce vreau:
Aduc traffic pe un landing page (oferta produs digital) -> userul da click pe un LINK / buton CUMPARA Acum -> il duce pe un checkout page (introduce datele card) &pay -> sistemul livreaza automat produsul digital promis.

In SUA este simplu - acolo exista tot felul de unelte automatizate gen infusionsoft si procesatori de plati care se integreaza perfect. As fi dorit sa evit procesatori externi tocmai sa nu plimb banii si sa creasca astfel cheltuielile.

Atunci cand vine vorba de PLATA si livrarea produsul digital pentru mine cu firma din Romania apar probleme de genul...
1 procesatorii nostrii locali NU se integreaza cu uneltele de automatizare.
2 Payment gateways Romania - procesatorii romani se integreaza cu e-Shopuri dar... eu am nevoie de a vinde prin Landing Page - sa pun buton catre ONE page checkout.


Ce solutii stiti, cum m-ati putea ghida ?
Orice idee, sfat poate fi extrem de utila!
Ah si inclusiv va rog sa-mi oferiti si oferte!

Multumesc!
SUCCESS si Bucurie!

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)