Buna ziua,

Reprezint un magazin de piese auto online si am o situatie ciudata pe care nu stiu cum sa o gestionez. In primul rand un client ( nu as vrea sa ii dau numele ) a facut comanda de un produs ( oglinda auto ). Noi i-am expediat produsul in 24h de la comanda, ne-a confirmat ca produsul a ajuns in regula ( avem un sistem prin care intrebam clientii daca produsul este cel potrivit si daca a ajuns bine imediat ce confirma la curierat ). Dupa 12 zile clientul ne suna ca doreste retur, i-am explicat ca se poate doar ca trebuie sa ne trimita produsul in conditiile trimise ( ambalaj original , fara urme de montaj ) . Acesta a zis ca a dat produsul service-ului care i l-a montat pe masina si acesta nu functioneaza ( plierea electrica ) dupa ce au facut modificari asupra produsului ( capacul vopsit in culoarea caroserie, mufa taiata si inlocuita ). I-am zis ca ar fi o posibilitate sa ii facem retur chiar si in aceste conditii ( daca este un reper uzual si noi consideram ca se poate revinde ). De aici vine partea interesanta, dupa ce ne-a amentitat cu ANPC ca a asteptat atat de mult dupa comanda si i-am livrat un produs gresit acesta a zis ca nu ne da produsul inapoi pentru retur pentru ca el nu vrea sa mai stea in service cu masina.
Acum, el a zis ca renunta la rabatarea electrica, dar noi sa ii dam banii pe diferenta ca si cum ar fi cumparat o oglinda fara aceasta optiune. Produsul in cauza a fost verificat si la furnizor si are toate optiunile incluse mentionate de client ( este electrica, incalzita, cu rabatare ).
Acum nu stim cum sa procedam, sa il credem pe client ca nu are pliere electrica si sa ii inapoiem banii ( sunt sanse foarte mici sa fie aceasta posibilitate din cauza unor erori de lot ), exista posibilitatea ca produsul sa fie montat gresit ( atat timp cat s-a modificat mufa poate electricianul service nu a montat corect ).
Va rog sa imi dati un sfat in aceasta privinta.
Va multumesc!

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)