Buna ziua

Imi puteti recomanda cele mai bune solutii de CRM opensource pt un magazin online , testate si compatibile cu OPEN CART sau cu clasic ASP?

Ideal ar fi sa permita si click tracking si servirea de produse relevante pt vizitatori in baza istoricului lor de vizualizare produse din magazin (ex.: daca vizualizeaza preponderent produse pt barbati sa ii serveasca sugestii de alte produse pt barbati in timp real) si sa permita si salvarea acelui istoric (profil vizitator) in baza de clienti (pt vizitatorii logati in cont de client) astfel incat si comunicarile ulterioare cu clientul sa poata fi targetate corespunzator?

Si sa aiba rutine presetate de vanzari sau sa permita customizarea unor astfel de rutine ...oscilez intre un CRM opensource instalat si customizat pt nevoile noastre si abonament la un CRM externalizat (ex.: infusionsoft.com) insa cele externalizate inteleg ca functioneaza pe shopping cartul lor iar noi vrem sa functioneze pe shopping cartul nostru...ce-mi sugerati?

Obiectivul nostru principal este de a automatiza cat mai mult procesele de comunicare cu clientul pt cresterea conversiei si fidelizarea clientelei.

Marian

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)