Buna ,
am lansat in noiembrie un magazin on-line pe zona de food, cu mancare la oala -comanzi azi si livram maine- www. manancilacomanda.ro.am facut 2 campanii pe adwords , generate de firma de web-design , campanii pe care le-am manageriat eu si cu ajutorul celor de la google.am cu totul alta formatie , dar imi place sa invat si am deprins putin si pe zona acesta.in 14-16 saptamani de campanie am avut 38 de comezi , in valoare de cc. 9600 lei.
eu sunt convinsa ca asta e drumul , partenerul meu insa avea asteptari uriase, asa ca a cazut din pod....asteptarile lui nu sunt realiste din mai multe puncte de vedere si in primul rand dpdv logistic si uman nu am fi facut fata unei avalanse de comezi.
intrebarea mea este : ce mijloace de promovare ne recomandati in aceasta faza? da-ti-mi, va rog, daca este posibil prin prisma experientei si cateva argumente pentru a continua pe drumul apucat ca sa il urnesc pe partenerul meu. buget de promovare  facem rost , dar conditiile economice sunt cum sunt si , chiar pe zona aceasta de food cifrele sunt mici.
am vizitat si o agentie ,avem o oferta de la ei , insa nu ne-a aruncat. probabil ca o vom face la un moment dat. partenerul meu este adeptul pasilor mici , pe principiul ca " afacerea cere"....eu as plusa , sunt mai curajoasa si am mai multe incredere in mine.
astept cu maxim interes cateva randuri , multumesc , Camelia Balauta

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)