Am un SRL neplatitor de TVA. Doresc sa import din china, japonia, korea telefoane mobile si am intampinat ceva probleme.

Pana acum am luat doar pe persoana fizica de acolo si am avut in colet de exemplu 3xmotorola, 2xnokia, 1xsamsung, 1xHuawei.
La DHL imi zice ca este posibil sa nu treaca vama ca am in colet produse de brand. Am avut factura in regula cu suma reala a produselor pe ea. Am intrebat daca ma poate ajuta trecerea pe firma detinand deja codul EORI, iar raspunsul a fost ca este mai nasol in cazul in care le trec pe firma.
Se pare ca au trecut de vama dar tot timpul acceasi problema, Nu stiu ce sa mai zic.

Mentionez ca doresc sa aduc pe firma asemenea produse si nu stiu ce trebuie facut in acest caz. Nu doresc sa achizitionez odata 50 buc din acelasi produs si sa le vand en-gros, ma intereseaza 3,4 buc din fiecare sa le vand online, insa se pare ca exista o problema cu brandurile. Nu stiu de ce, atata timp cat produsele nu sunt replici, si imi platesc TVA aferent si toate taxele.

Ce pot face in acest caz, cum pot scapa de hiba asta. Deci eu daca cumpar din magazin din china, japonia..etc cu factura aceste produse nu le pot introduce in tara se pare.

La restul produselor este ok, la accesorii este ok, dar telefoane NU.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)