Bună ziua,
Dețin un webshop prin care comercializez lenjerie intimă, costume de baie, lenjerie pentru mămici și lenjerie specială postoperatorie. Din prima zi a funcționării suntem înregistrați la ANSPDCP.
Din 2013 există posibilitatea de înscriere la newsletterul nostru. Am transmis un singur newsletter exclusiv câtre lista celor înscriși pe website la sfârșitul anului 2016, cu posibilitatea de dezabonare prin link conform legii.

În urmă cu două luni, în martie 2017 am primit o scrisoare de la ANSPDCP scrisă în urma plângerii unui abonat cu 19 de întrebări legat de modalitatea de colectare a datelor personale. La rândul nostru am răspuns la aceste întrebări.

În cursul acestei săptămâni am primit un răspuns din partea autorității cu câteva aspecte de clarificat. Pentru a putea răspunde cât mai prompt și explicit vă rog să mă ajutați cu părerea Dumneavoastră:
1. adresa de e-mail singură, fără alte informații, reprezintă sau nu informație prin care se poate identifica o persoană fizică (date personale)?
2. care este baza legală (legea, articolul, aliniatul) referitor la perioada de stocare a datelor personale pentru prelucrare în scopul trimiterii de informatii comerciale?

Dacă aveți orice părere, ați mai întâlnit cu cazuri asemenătăoare vă rog să sprijiniți pentru a răspunde cât mai obiectiv.

Cu respect:

--
Méder Gabriella
SC Formfit Linea SRL
0746054171
lenjerie-anita.ro

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)