paypal commerce

PayPal Commerce, noul toolkit al companiei de plati online PayPal, promite sa ajute utilizatorii sa integreze acolo unde doresc butoane de cumparare in blog-uri, articole, aplicatii, share-uri online si email-uri (printr-o interfata pentru programarea de aplicatii/API), pentru o experienta de cumparare simpla si intuitiva, care reduce potentiala abandonare a cosurilor.

PayPal Commerce e rezultatul unei munci incepute in 2015, aflam de pe techcrunch.com, cand PayPal se desprindea de eBay si achizitiona startup-ul Modest, care construise o platforma prin care afacerile mici puteau integra butoane de cumparare in aplicatii terte. Folosind tehnologia Modest, PayPal Commerce s-a lansat in versiune beta deocamdata si promite schimbari pentru cele 179 de milioane de utilizatori ai serviciului de plati online, oferindu-le o experienta omnichannel de cumparaturi.

Ideea nu e noua in mediul online: in septembrie, rivalii PayPal de la Stripe lansau Stripe Relay, un sistem identic in care sunt incluse momentan peste 7 milioane de produse.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)