PayPal

Compania de plati online PayPal continua sa impresioneze cu numarul de tranzactii pe care le realizeaza in fiecare trimestru, scrie businessinsider.com. In H2 2017 (aprilie – iunie), compania a avut un volum de plati total de 106 miliarde $, cu 26% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut (YoY). In acelasi timp, a castigat 6,5 milioane de clienti – cel mai mare numar din ultimii 3 ani! – si a atins un total de 210 milioane de utilizatori!

paypal

In plus, acum compania creste organic, numarul total al tranzactiilor anual/utilizator crescand cu 10%. PayPal si-a schimbat abordarea si a batut palma cu numeroase firme din diverse domenii, un risc calculat care a dat roade, mai adauga sursa: in ultimii 2 ani, a semnat 18 partneriate cu retele de carduri de credit/debit, prin intermediul carora utilizatorului i se permite sa aleaga cu ce plateste online (cardul sau un cont bancar), alegand de cele mai multe ori prima optiune.

In plus, isi doreste sa devina o prezenta omnichannel in vietile financiare ale utilizatorilor sai, permitandu-lesa plateasca din ce in ce mai des si in cat mai multe locuri via PayPal (in toamna anului trecut, era metoda nr. 1 de plata a cumparatorilor transfrontalieri, de exemplu).

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)