Buna ziua, caut 1,2 persoane pentru infintarea unui magazin online, srl.

FAQ:

De ce caut 1,2 persoane si nu incep singur activitatea?
Simplu doresc sa realizam un proiect mai amplu,lucru ce nu poate fi facut de o singura persoana, consider ca unde sunt mai multe persoane,suportul si ideile sunt mai productive ,si in plus scopul e acelasi la toti,realizarea undei activitati prospere.

Pe ce se va baza proiectul?
In principu activitatea va fi aleasa de comun acord,se va baza pe stoc real + dropshipping(daca este cazul),in cazul in care se va alege fashion (haine+accesori) aici eu urmaresc si realizarea unor magazine in orasele mari. (ASTA VOI REALIZA SINGUR),va incepe din vara in timisoara prima data, bineinteles daca se doreste se poate, impartii aportul.

Ce suma se va investiii in proiect?
Nu sunt absurd si nu consider ca trebuie o investitie exorbitanta,fara sa fie garantata de o amortizare rapida,in principiu eu aproximasem o suma de inceput de 8000e,dar este discutabila,in functie de produse,stoc,dropshipping,domeniul de activitate ales(poate sa fie mai mare sau mai mica).P.S Se va realiza un plan de investire,reinvestire a unui procentaj din profit,in special in primii 2 ani,acest lucru ajuta la micsorarea investitiei initiale.

Ce vrei sa zici tu prin proiect mai amplu?
Proiect amplu pentru mine =se urmareste expansiunea si dezvoltarea continua.

Mai multe detalii despre proiect, cheltuieli suplimentare, nu oferi?
Aceste aspecte sunt discutabile, si se vor discuta intre asociati.

DORESC SA REALIZEZ UN PROIECT PE BAZA PRINCIPIULUI HEDONIST!

P.S Proiect in special pentru tinerii anteprenori,ca si mine,si nu numai.
P.S2. Stiu ca atunci cand se vorbeste despre un proiect,se vine cu un plan bine structurat,si nu facut din mers,dar am zis ca va fi realizat dupa ce se va stabiliii capitalul,domeniul de activitate,etc,etc.

Imi cer scuze daca nu am fost destul de coerent in limbaj, dar am formulat mesajul dupa 20ore de nesomn.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)