Daca sunteti in cautarea unei surse de finantare pentru afacerea voastra, va puteti inscrie pana pe 8 iunie in programul Start&Grow 2014, pentru a avea acces la antreprenori cu experienta dispusi sa investeasca pana la 500.000 de euro in start-up-uri si companii aflate in dezvoltare.

Unul dintre principalele domenii de activitate vizate de program este Tehnologie/IT, inclusiv afacerile din comertul online (atat magazine, cat si platforme/servicii conexe).

Pe langa posibilitatea de a primi finantare, cei selectati in program vor beneficia gratuit de mentoring si know-how de business in legatura cu diferite aspecte ale afacerii lor.

Programul se adreseaza persoanelor care au deja propria afacere sau urmeaza sa lanseze un start-up si au nevoie de un partener financiar pentru dezvoltarea business-ului pe termen mediu si lung.

Pentru mai multe informatii/inscrieri, puteti vizita site-ul Start&Grow (http://www.startups.ro/startandgrow) sau puteti trimite un e-mail la adresa startandgrow@startups.ro.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)