Buna ziua,

Vand un pachet de trei magazine online: wo-men.ro, cavale.ro (cavalero) si epanda.ro.
Magazinul wo-men.ro a fost lansat in martie 2013, cavale.ro si epanda.ro au fost lansate in anul 2014.
Importul produselor comercializate (bratarilor si al huselor) se face direct de la producator, iar adaosul comercial practicat pe piata fiind intre 100-300%.
Exista posibilitati pe aceasta nisa pentru retail, dar si pentru distributie.

Tot ce inseamna Customer Validation, Business Model, Product Design, UX Design, Sales, Marketing, Finance si Legal au fost facute la momentul respectiv in colaborare cu specialisti Incognito Concept.

Pentru majoritatea cuvintelor cheie pe aceasta nisa magazinele inca se regasesc in primele pozitii pe google. In perioada 2014-2015 am fost lideri de piata pentru peste 30 cuvinte cheie unice.
Cele trei magazine sunt create pe platforma Magento si au un design 100% custom.
Platforma are dezvoltate diferite module prin care se automatizeaza procesele de munca (facturare, stocuri si legatura cu firma de curierat)
Pe langa acesta, exista si alte tool-uri, platite, de marketing, ce ajuta cresterea conversiei, dar si tool-uri precum prezentare produse 360.

Ulterior am investit toate resursele in crearea unei agentii web, motiv pentru care am alocat din ce in ce mai putin timp magazinelor si vanzarile acestora au inceput sa scada drastic.
Am tinut magazinul intr-un mediu de vanzare pe organic in speranta ca o sa reusesim sa il resuscitam la un moment dat.
Din pacate, avand o alta activitate care ne solicita foarte mult timp si energie am hotarat sa vindem magazinele.
Consideram ca nisa are in continuare potential de crestere, iar adaosurile mari pot aduce profituri substantiale.

Se vand magazinele online cu stocuri la vanzare in valoare de aproximativ 210.000 ron (impreuna cu pagini de Facebook (50 k + users), google+,etc) si toate informatiile necesare (furnizori etc.).

Pentru a deveni din nou competitivi, va putem ajuta sa facem un plan de afaceri bazat pe cunostintele pe care le avem despre acest business.
Cresterea vanzarilor pana la potentialul maxim va depinde de investitia in SEO.

Pentru informatii suplimentare legate de cifra de afaceri, google analytics sau propuneri ma puteti contacta la adresa contact@incognitoconcept.com sau telefonic la 0727765327.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)