Incepand de Luni, 2 Februarie, Marketizator, prima platforma completa de optimizare a ratei de conversie de pe piata romaneasca, a lansat un plan GRATUIT de subscriere pentru toti utilizatorii care vor sa il testeze si sa il foloseasca.

 pret-marketizator

 Acest plan ofera acces nelimitat la toate cele trei functii principale, A/B testing, Sondaje si Personalizare, incluzand criteriile de segmentare avansata mutliple, targetare personalizata in functie de locatia vizitatorului sau de date adunate in vizite anterioare, si altele.

Iata lista de functionalitati incluse in fiecare plan, indiferent de pret:

functionalitati

Planul gratuit are limitare de 10.000 vizite. De aceea, acest plan este potrivit pentru cei care detin un blog, site de stiri, ONG sau un magazin de comert electronic mic. Cred ca este necesar sa mentionez ca un site de comert electronic ce inregistreaza putin vizite in perioada de lansare poate folosi combinatii castigatoare de sondaje si experimente de personalizare, deoarece componeneta de A/B testing da rezultate doar pe un site cu trafic mare.

Pe langa lansarea pachetului gratuit, Marketizator a modificat intreaga politica de pret, oferind un pachet de subscriere pornind de la 105$ pe luna, in functie de numarul de vizite ce vor fi incluse in testele Marketizator.

Cea de-a treia optiune de obtinere a unei licente de folosire este varianta Enterprise ce presupune atat mai multe vizite, cat si alte servicii ce pot fi negociate.

Creeaza-ti contul gratuit Marketizator aici.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)