Detin un magazin online (articole pt bebelusi si copii) si ca si majoritatea magazinelor am incercat si eu diverse forme de marketing: advertising (adwords, facebook etc), content marketing (agentii seo, articole cumparate pe site-uri relevante etc), afiliere emailing, etc.

Toate acestea au un punct in comun si anume ca sunt centrate pe produse.

Rezultatele nu sunt la inaltimea asteptarilor mele. Vanzari sunt, dar clientul habar nu are de la cine a cumparat ...sunt un anonim intr-o mare de anonimi.

Va dau un exemplu : De nenumarate ori am primit telefone de la anumite persoane care erau nemultumite ca produsul comandat nu le-a ajuns la timp sau a ajuns dar nu este in regula. Dupa ce am vb cu persoana ne-am dat seama ca ea de fapt nu a comandat niciodata la noi ...ci a ajuns probabil pe un site concurent de pe shopmania sau prin alt canal. A comandat. A avut probleme si prin acelasi canal ne-a gasit a doua oara pe noi ...si ne-a sunat. Acest lucru nu s-a intamplat doar odata.

Am vazut recent un video cu unul dintre cei mai renumiti violonisti din lume care a cantat anonim in metrou. Ce credeti ca s-a intamplat?

http://succesulpe.wordpress.com/2012/06/29/violonist-de-talie-mondiala-canta-in-statia-de-metro/

Pe 2015 am hotarat sa incerc ceva nou ce nu am incercat pana acum : Marketing viral.
Am citit mult despre acest domeniu si teorie stiu si eu multa. Acum caut pe cineva sau o agentie care stie practica.

Din pacate am tot cautat si nu prea am gasit pe cineva specializat in domeniu.

Voi cunosteti pe cineva bun (cu portofoliu va rog) in domeniu?

Multumesc pentru raspunsuri

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)