google express

Google isi testeaza serviciul de livrari rapide Express, oferind clientilor din San Francisco si Los Angeles posibilitatea de a-si cumpara mancaruri perisabile (de exemplu, fructe, legume, pizza congelata) de la Costco, Smart & Final, Whole Foods si Vicente Foods si de a le primi via Express, aflam de pe businessinsider.com. Astfel, gigantul Google se baga pe o piata pe care activeaza deja startup-ul Instacart si omniprezentul Amazon.

Serviciul Express a fost lansat de Google în 2013 si acum compania va miza pe costurile reduse de livrare: preturile pornesc de la 2,99 $ pentru membri (cei care plătesc 10 $/luna ori 95 $/an) si 4,99 $ pentru restul lumii. Poti alege ora de livrare intr-un interval de 2 ore, in aceeasi zi in care ai facut comanda.

Cum sunt aceste tarife fata de cele oferite de comepetitori? Instacart (serviciu de livrari care functioneaza in 18 orase americane, printr-o aplicatie, si aduce comanda la usa in 2 ore) cere o suma de 149 $/an, iar taxa minima de livrare e de 5,99 $ (si creste daca sunt foarte aglomerati curierii). Amazon foloseste Prime Fresh pentru astfel de livrari si te costa 299 $/an abonamentul, fara niciun alt dolar in plus.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)