Haideti sa discutam putin despre platforma magento. Ma refer la usability, avantaje, dezavantaje, preturi.
Magento vs. alte platforme, etc.

OFFTOPIC:
As ruga, daca se poate ca administratorii acestui site sa deschida cateva topicuri care sa ramana undeva "sticky" pentru fiecare platforma ecommerce in parte, asa vom invata si noi cei fara cunostinte maxime in domeniu mai multe despre viitoarele platforme cu care vom lucra.

MODERATOR:
Am sa tin cont de rugamintea voastra (intr-un fel), incerc insa sper sa pot realiza si tehnic acest lucru. Ce mi-as dori este ca acest site sa nu devina o platforma de discutii de tipul FORUM, ci o resursa educationala, unde intrebarile isi gasesc raspuns, dar nu vreau sa discutam de dragul unei discutii, ci sa aflam raspunsul la o intrebare concreta. Acum voi lasa postul trimis de tine, dar pe viitor, nu voi mai aproba un post pus de dragul discutiei... Dupa cum vezi am reformulat titlul pentru a avea un rost. Corect era sa pui o intrebare de tipul " Ce avantaje are folosirea platformei  magento pentru realizarea unui magazin online?" si nici asta nu e o intrebare foarte specifica. 

Rolul ECOMpedia este sa raspunda intrebarilor voastre, dar intrebari foarte generaliste, fara o definire clara a unei probleme isi au locul pe forumul de pe yahoo.groups sau de pe facebook si/sau googleplus. Aici am sa va rog sa fiti specifici. Cat mai specifici pentru ca raspunsurile venite de la echipa site-ului sau de la comunitate sa fie cat mai relevante pentru respectiva problema = consultanta in comert electronic. 

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)