Buna ziua,

Doresc sa realizam pe platforma www.etsy.com (platforma vanzari art & craft) un magazin in care sa vand icoane, ceramica, obiecte scluptate in lemn. Am mai multi cunoscuti care sunt iconari, ceramisti, scluptori si as vrea sa colaborez cu ei. Etsy.com are avantajul ca poti vine acest tip de produse pe comanda cu plata in avans. Timp de livrare 3-4 saptamani.

As dori sa am si un site de prezentare, cu un blog, in care sa descriu mai in amanunt ceea ce pot oferi si detalii despre produse. Lucru pe care etsy nu mi-l poate oferi prea mult. Acest site as vrea sa faca legatura cu etsy.com si cu facebook. Site-ul de prezentare poate fi si un magazin, dar in principal eu ma voi concentra pe magazinul de pe etsy.com pentru ca este o platforma dedicata vanzarilor art & craft cu cateva milioane de vizitatori zilnic.

Am cautat o tema de magazin virtual si am dat de platforma shopify . Sunt avantaje si dezavantaje cu aceasta platforma. Ma refer la costurile lunare cam mari. Eu nu cred ca as putea face vanzari de art&craft pe aceasta platforma.

Mai jos este o theme care as putea sa o adaptez pentru ceeace vreau sa fac.
https://themes.shopify.com/themes/symmetry/styles/salt-yard/preview

Ceea ce doresc este ca cineva sa ma ajute, sa-mi recomade o platforma de ecommerce pe care sa pot gazdui magazinul meu de prezentare art & craft. Pe mine, in prima faza, ma intereseaza gazduirea si mai putin vanzarea intrucat nu prea cred ca pot vinde art & craft pe aceste platforme. Daca sunt prea pesimit sau nu stiu ce vorbesc, va rog sa ma corectati.

Ca sa cumpar un magazin la cheie, cu hosting si domeniu imi ia mult timp si ceva bani de aceeea prefer o platforma de e-commerce.

Multumesc

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)