amazon

Abonatii Amazon Prime din Londra care au urmarit recent defilarea brand-ului de imbracaminte Nicopanda, la Saptamana Modei din capitala britanica, si-au putut apoi comanda produsul care le-a facut cu ochiul, urmand sa il primeasca la usa in doar 1 ora, citim pe engadget.com. Amazon a batut palma cu brand-ul, pentru a testa aceasta optiune de livrare – un fel de Prime Now pentru amatorii de fashion.

Nicopanda nu este singurul brand care a adoptat aceasta strategie de vanzare rapida la Saptamana Modei de la Londra: Burberry, Topshop si Tommy Hilfiger au strategii similare. Cat despre gigantul online din Seattle, acesta face pasi mici, dar siguri in domeniul modei: a lansat, in iunie, serviciul Prime Wardrobe – care permite abonatilor Amazon Prime sa isi aleaga si sa probeze haine de la brand-uri ca Hugo Boss, Calvin Klein, Adidas, Levi’s si brand-urile private marca Amazon, sa decida ce pastreaza (si platesc) si ce dau inapoi (serviciu similar unora ca Stitch Fix).

In plus, scrie si retail.emarketer.com, trei dintre brand-urile Amazon de imbracaminte (Lark & Ro, Buttoned Down, Amazon Essentials) se afla in top 10 brand-uri proprii ca vanzari.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)