Buna ziua,
Incerc sa gasesc ceva specific, un articol de lege pentru a proba, daca exista si se aplica depturile de autori asupra unui visual/descriere al produs vandut online pe o platforma de vanzare.
Ideea este, ca personal am creeat un visual, o descriere pentru fiecare produs in parte. Iar altor firme li se permite sa vand produse asemanatoare cu produsul nostru cu alt pret.
De exemplu: o folie de protectie pentru telefonul x, noi o vindem cu un pret , apoi vine alta firma cu un produs care este tot o folie de protectie pentru telefonul x, dar produs diferit, dar o vinde cu pret sub jumatate din al nostru, iar acest lucru nu il probeaza nimeni.
Una din solutie ar fi sa inregistram brandul la OSIM, pentru ca daca probam cu ceva legal putem opri acest lucru teoretic.
Dar mi se pare foarte stupid acest lucru, sa spunem ca inregistram brandul la osim daca este disponibil, ceea ce vine cu costuri mari, si pentru ca am o hartie produsele comercializate intra sub incidenta legii, dar noi nu facem nimic in plus.
Speram sa se incadreze intrun fel de content digial si sa fie protejat de o anumita de lege conexa macar la drepturile de autor, in genul continutului youtube.
Multumesc

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)