Va salut,

Am doua pagini de facebook, fiecare cu peste 1000 de aprecieri. Una este o pagina de produs iar cealalta este o pagina de brand.

Ce ma sfatuiti sa fac? Sa merg cu ambele in paralel? Sa renunt la una? Daca da, cum sa fac totusi sa nu pierd aprecierile de pana acum?

Multumesc.

NOTA MODERATORULUI: pentru ca stiu putin cazul, este vorba de 1 cont de persoana, care administreaza 2 pagini de facebook foarte inrudite intre ele, pe una din ele, lansata prima, denumirea a fost ceva de genul "pagina care vinde produsul X", apoi.. si-a dat seama colegul nostru ca mai are si alte produse in portofoliu, si a creat "pagina de brand, care include si X si Y si Z.. etc", care din punct de vedere al brand-ului este mai apropiata de ceea ce isi doreste el. Numarul de fani de la prima pagina, care nu acopera insa tot portofoliul de produse, e mai mare putin, insa sunt apropiate in acest moment ca si numar de fani, insa el tine comunicarea pe ambele pagini. V-am spus ca sa intelegeti mai bine dilema lui. A venit la mine intr-o zi de Marti, eu i-am sugerat sa puna aici intrebarea pentru a afla si alte opinii, nu doar pe a mea. 

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)