Buna ziua,

Am un SRL in care produc si comercializez invitatii nunta. Vand doar pe un website gen ebay, din afara. Preturile sunt puse in functie de piata, clientii fiind in cea mai mare parte din SUA.
Doresc sa imi fac si un magazin online in RO. Preturile aici sunt mai mici, iar eu as dori sa ofer produsele mai ieftin. Este legal acest lucru? As dori sa ii dau si alt nume, exista vre-un impediment dpdv legal?

Produsele sunt create 100% de cate mine, nu am un stoc, cand clientul plaseaza comanda, eu o realizez cu datele/informatiile lui, o printez si o trimit.

Pentru vanzarea in strainatate am cheltuieli pe care mi le scot cu adaosul mai mare (comisioane Paypal, taxa comisionar vamal, etc), pe care nu le-as avea in RO.
De asemenea, produsele nu sunt exact la fel. Pe langa diferenta de limba, mai exista unele produse care aici nu se cauta - de ex. la invitatia de nunta au un card de raspuns, evident ma costa mai mult decat sa vand doar invitatia, cum se face in mare parte aici. Numerele de masa si meniurile, spre exemplu, sunt la fel. (ca dimensiune, cost productie).

Multumesc!

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)