Salut!

Declarăm ”război” concurenței din trei litere punct ro (încep cu O și se temină în X) și celor asemenea lor (cei cu telefonul)! Dacă am făcut această afirmație înseamnă că suntem suficienți de entuziasmați și avem un oarecare potențial - adică ne place să credem că se poate și suntem convinși că există loc pe piață.

O problemă care ne ține în corzi e legată de atragerea conținutului.
Precum orice site de anunțuri...fără conținut nu prea ai cu ce să faci ”desfacere la piață”. Cum atragi conținut pe un nou site de anunțuri generale?

Știm că bugetul și campaniile strategice ar ajuta, însă suntem interesați și de alte idei - unele concrete.

Promovarea prin optimizarea site-ului, campaniile pe Facebook și Google - sunt menționate în planul de afaceri, dar conținutul e o problema de startup.

Nu vrem spider care să extragă de la concurență conținut, asta ar însemna furt, vrem ceva natural, probabil chiar viral.

Întrebarea legată de conținut e grea chiar și pentru un om de comunicare.

Site-ul este botezat -marcă înregsitrată din 2013- după cunoscuta melodie cântată de SKIZZO SKILLZ feat. KARIE, deci ne diferențiem și prin nume, are 15 categorii (2 monetizate, una fiind chiar unică pentru acest business) și 102 subcategorii, are uneltele oricărui site de anunțuri, e user friendly, ne-am gândit să nu ne complicăm cu aplicații și a ieșit responsive.

Orice răspuns constructiv e așteptat cu drag

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)