Salut,
Am ajuns la dilema pe care cred ca o au toti cei care lanseaza un magazin online si am mai vazut-o pe aici sub diverse forme: Ce platforma aleg. Eu am eliminat din start ideea de a construi ceva de la zero sau pe o platforma opensource si merg pe ideea unui produs romanesc sau a unui SaaS Romanesc.
Fiind la inceput, cu o estimare de vanzari totale, lunare, in primele luni, de 2-3k EUR, care credeti ca este cea mai buna varianta din cele 2 de mai jos:
1. Shopmania - avantajul fiind pretul modic, dezavantajul fiind posibilitatile foarte limitate de customizare. Nici dpdv SEO nu imi e foarte clar cat de bine sta platforma. Este aceasta platforma OK pentru start si apoi sa trec la o platforma "serioasa", ca sa testez nisa? Se poate face din aceasta platforma un magazin cel putin decent? Exista consultanti care sa ofere servicii de SEO, marketing, design, pe aceasta platforma?
2. Una dintre cele trei oferte de la principalii jucatori pe piata platformelor eCommerce romanesti, dar care au preturi foarte diferite si functionalitati destul de diferite. Intre ei nu stiu pe care sa-l aleg, pe ce criterii. Unul dintre principalele criterii ale mele ar fi seriozitatea, prefer sa platesc mai mult la inceput, dar sa fiu sigur de calitate si seriozitate, insa cum faci aceasta diferenta intre ei? N-as vrea sa dau nume pentru ca toti 3 citesc sigur aceasta pagina.

Un raspuns foarte bun poate fi si: ti-i recomand pe x pentru ca eu am facut treaba buna cu ei pentru magazinul y.

Mersi,
Dan

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)