bixby

Cu 5 luni in urma, Samsung confirma pe site-ul propriu ca planuieste lansarea unei platforme de plata de sine-statatoare (Samsung Pay Mini) si ca viitorul asistent digital propriu (Bixby, despre care se zvonea ca va fi disponibil odata cu smartphone-urile Galaxy S8) va putea procesa plati. Acum, informatiile s-au confirmat, anunta site-ul nfcworld.com.

Bixby, asistentul virtual activat vocal de pe noile Galaxy S8 si S8 Plus, le permite utlizatorilor din Coreea de Sud (singura tara in care acest software este disponibil momentan) sa faca plati si sa isi verifice extrasul de cont prin comenzi vocale. Deocamdata, doar 3 banci din tara asiatica au batut palma cu Samsung Pay in acest sens: Shinhan Bank, Woori Bank sau KEB Hana Bank.

Tranzactiile activate vocal vor fi autentificate de utilizator prin amprenta sau scanarea irisului, via Samsung Pass, inainte de efectuarea lor. Samsung Pay este disponibil pe 15 piete: Coreea de Sud, SUA, Marea Britanie, China, Spania, Singapore, Australia, Puerto Rico, Brazilia, Rusia, Thailanda, Malaezia, India, Suedia si UAE.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)