Buna Ziua,

Am si eu o intrebare referitoare la partea contabila a unui magazin online. Noi folosim Metoda cantitativ - valorica metoda \"by default\", sa zicem asa.
\"Stocurile sunt evaluate la costul de achiztie, astfel incat nu este nicio legatura cu pretul de vanzare. Iti permite un control foarte bun al stocurilor si in plus poti afla castigul dupa fiecare tranzactie, pe fiecare produs in parte\"

Programul nostru de gestiune. care este integrat in platforma pe care este dezvoltat magazinul, ne permite sa sa emitem fisa de magazie , sa facem receptiile de marfa , facturare cu scadere de stoc automata ect.
Contabilul ne spune ca el, trebuie sa reintroduca toate aceste informatii in programul lui de contabilitate( Mentor dar nu este Mentor ci o alta versiune:) dupa spusele lui). Acest lucru inseana un cost suplimentar pentru noi iar cu cat facturile de clienti cresc tariful creste.

Intrebare:
Nu ma pricep foarte bine la partea contabila dar daca o sa am 500 de facturi de clienti/zi eu trebuie sa platesc 2 oameni sa-mi reintroduca datele in programul lui in conditiile in care ii pot oferi orice tip de informatii si in ce format vrea el?
*Nu exista contabili care sa faca treba acesta automat si tariful pe care il platesc sa se reflecte in mod pozitiv asupra activitati mele?

Vreau un contabil care sa-mi ofere interpretati din punct de vedere contabil ale activitati mele nu sa platesca 2 negri sa-mi reintroduca datele.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)