Concursul ECOMpedia
- Lectia de SEO (I) -
martie 2018

         Vrei sa descoperi ce ai putea imbunatati in materie de SEO? 

Participa la concursul ECOMpedia si ia-ti Lectia de SEO (I).


La cea de-a treia editie a concursului, din martie 2018, optimizarea magazinului tau pentru motoarele de cautare (SEO) va fi verificat sub forma unui mini audit, iar tu vei primi raportul complet ca sa stii care sunt punctele la care mai trebuie sa lucrezi.


*Mini auditul pe care ECOMpedia il ofera participantilor nu este asemanator cu un audit specializat facut de o companie autorizata ci este o vedere per ansamblu care are rolul de a identifica cele mai vizibile erori.


Premiile acestei editii:

3 sedinte de consultanta SEO oferite de DWF.ro

in cadrul carora sa analizati impreuna cu specialistii din domeniu oportunitatile de optimizare ale website-ului castigator din perspectiva pietei in care activeaza, a vizibilitatii actuale pe care o are, precum si a eforturilor de link building necesare. 


Magazinele care vor avea cele mai bune rezultate vor fi prezentate pe ECOMpedia ca good practices si vor fi premiate.


Asadar, nu mai pierde timpul. Inscrie-te pana in data de 23.03.2018, ora 23:59, 
si ia-ti lectia de SEO (I), locurile sunt limitate!*


Formular de inregistrare

Daca vrei sa descoperi ce lipseste magazinului tau online? Intra in concursul lunar ECOMpedia.


REGULAMENT

  1. Sunt acceptate în Concursul ECOMpedia exclusiv magazine online, respectiv website-uri care permit plasarea comenzilor prin Internet. 
  2. Magazinele online vor fi testate din punct de vedere al funcționării corecte a procesului de comandă online. Vom plasa comenzi de test explicite (menționând, în clar, că este vorba de comenzi care nu trebuie livrate);
  3. In unele cazuri, magazinele online înscrise în competiție vor fi evaluate doar pe baza unui set de criterii restranse, in stransa legatura cu tema lunii curente. Pentru editia din luna Martie: optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO).
  4. Înscrierea în Concursul ECOMpedia este GRATUITA; Anunțarea câștigătorilor se va face în data de 31.03.2018 pe aceasta pagină. 
  5. Înscrierea în Concursul ECOMpedia se face completând formularul de înscriere de mai sus până la data de 23 Martie 2018, ora 23:59;  
  6. E-mailul de inscriere trebuie sa fie pe acelasi domeniu cu adresa magazinului online, pentru a proba faptul ca administrati site-ul.
  7. *Numarul maxim de magazine online inscrise la o editie este de 20.
  8. Ne rezervăm dreptul de a accepta în competiție doar magazinele online care respectă legislatia Romaniei si standardele comunitatii.
  9. Inscrierea implica faptul ca esti de acord cu termenii si conditiile comunitatii ECOMpedia.


©Copyright 2018 ECOMpedia.

Termeni si Conditii

More...