Cri, cri, cri, toamna gri, nu credeam c-o sa mai vii.
Dar nu e cazul sa fii un greiere melancolic, pentru ca in noiembrie ai si "Black Friday" – adica o saptamana intreaga de reduceri drastice la Gardenpedia.

De Black Friday Gardenpedia a selectat cu mare atentie peste 300 de articole pentru gradina ta care se vor afla la reducere in perioada 21 – 28 noiembrie 2014. In aceasta perioada ai motive sa incepi sa-ti "colorezi" gradina. Gamele de produse pentru gradinarit pentru care oferim in cadrul campaniei de Black Friday reduceri sunt: produse pentru protectia plantelor; produse motorizate cum sunt: fierastraiele cu lant, masinile de tuns iarba, motosape; produse din categoria uneltelor de mana pentru gradina si nu in ultim rand articole din categoria de irigatii.

 Pe langa reducerile anuntate beneficiezi de transport gratuit indiferent de marimea obiectului pe care il vei comanda. Indiferent de suprafata gradinii tale, la Gardenpedia gasesti mereu solutii care sa se potrivesca cu nevoilor tale. Gardenpedia a fost infiintata pentru ca dorim sa incurajam gradinaritul, oferindu-ti tie si tuturor pasionatilor cele mai bune echipamente si cate ceva din experienta noastra. Apeleaza la noi, suntem aici ca sa te ascultam si sa iti dam cele mai bune solutii in functie de nevoile tale.

Daca am trezit interesul intra pe magazinul online www.gardenpedia.ro descopera produsele de gradina care beneficiaza de discount cu ocazia evenimentului Black Friday care te pot ajuta in desfasurarea activitatii de gradinarit si la cultivarea fructelor si legumelor.

Pentru mai multe informatii: Gabriela Ciocan, Manager Marketing Online, e-mail: gabriela.ciocan@gardenpedia.ro, www.gardenpedia.ro

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)