Salut,

Sunt o persoana care gandeste prea mult anumite decizii. Cred ca la toti ne e greu sa luam o decizie de frica necunoscutului. Asadar va prezint urmatoarea situatie:

Am un magazin online si vand destul de bine, ceea ce a atras atentia unui alt jucator din ecommerce. Acesta este un mall online vinde de toate (cum e walmark si ebay). Imi propune sa facem un feed de produse la ei pe site - adica sa-mi linkuiesc produsele cu platforma lor si sa se vanda produsul meu la ei pe site. Eu le voi face un discount la produse si ei vor pune un pret recomandat de mine.

Pro: ma gandesc ca este o modalitate de a-mi vinde produsele mai repede, ceea ce este un avantaj pentru mine. Cash flow-ul o sa fie totusi putin disturbat.

Cons: si aici apare necunoscuta de care mi-e teama si vreau parerile voastre in legatura cu ea.

S-ar putea peste 6 luni cand eu il ajut pe acest partener sa-si faca content atragator la pagina de categorie si avand un reach mai mare (fiindca are un buget de marketing mai mare) sa-mi ia fata pe segmentul respectiv. Adica sa-mi fure din viitorii clienti care sunt acum neatinsi de instrumentele mele de marketing.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)