Salut! Administrez un magazin online pe Woocommerce de cartuse de imprimanta. Am considerat ca nu pot incepe promovarea sitului pana nu implementez si plata online. Lucru teoretic simplu, practic foarte greu.

Mai intai am incercat serviciul WebPay de la ING. 720 lei taxa de "instalare" in care nu primesti nimic, adica nu plugin, nu instalare, nimic. 40 lei taxa lunara de cont, plus comision din fiecare tranzactie. Dupa 2 luni de chin, si zeci de telefoane si emailuri, in final NU, n-am reusit implementarea serviciului lor, iar colaboratorul ING care le-a facut platforma pentru Magento (da, nu au un departament propiu, ci serviciu externalizat), mi-a spus ca nu se poate instala pe Woocommerce si pentru 5000-10000 de euro imi pot face situl pe Magento. Normal ca am spus nu. Am primit banii inapoi integral.

Dezamagit, am zis sa incerc sistemul folosit de Emag, adica PayU. O ALTA MARE DEZAMAGIRE. Am cumparat aplicatia WooPay, 450 lei, foarte ok tipii de acolo, raspuns rapid, inclusiv pe la 8 seara, totul bine si frumos. Am depus cerere de oferta la PayU, si dupa 2 saptamani de mailuri si telefoane, o reprezentanta PayU mi-a transmis ca nu mai accepta noi clienti. Incredibil, nu vor sa imi ia banii. Asta e, am returnat aplicatia WooPay, la fel, tipii foarte intelegatori.

Acum, am facut cerere de oferta la LibraBank, EuPlatesc, Prioripay si MobilPay.

Am primit urmatoarele raspunsuri:
- Prioripay inca nu a raspuns cererii, deci sunt eliminati.
- LibraBank m-au contactat telefonic, reprezentantul a fost ok, si mi-a facut urmatoarea oferta: instalare 500 lei de la 1000 lei initial, cost lunar 15 lei de la 30 lei, cost tranzactie 2.5% + 0.5 lei, transfer in contul Librabank (cost lunar 5 lei / luna) in 24 de ore, plugin pentru Woocommerce dezvoltat inclus in pretul de instalare
- Mobilpay: 0 lei instalare si administrare lunara, comision 2.7% + 0.10 euro pe tranzactie, transfer in cont in 3 zile, plugin pentru Woocommerce dezvoltat, cost 21$
- EuPlatesc, cred ca cea mai ok oferta. 0 taxa de instalare si administrare lunara, 2.5% comision pe tranzactie, decontare in minim 3 zile cu comision 0 la transfer pentru sume pana in 1000 lei, plugin pentru Woocommerce dezvoltat gratuit si update la zi, plata in rate.

Intrebarea mea este, merita LibraPay 500 lei + 15 lei/luna pentru ca este banca, adica acorda mai multa incredere, poate au servicii de consultanta si depanare mai ok? Toate ofera servicii de securitate, dar nu stiu care e cea mai buna. Tinand cont de costuri, EuPlatesc sta cel mai bine, si a fost ok si interactiunea cu ei prin mail. Dar daca tin cont de impactul de imagine si, sa zicem, gradul mai ridicat de incredere oferit, LibraPay ar fi mai ok. Mentionez ca inca nu am tranzactii online, asa ca daca aleg LibraPay, o sa fie o investitie care nu stiu daca merita. Ce parere aveti? Care credeti ca e cel mai ok?

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)