Salut,

Ma gandesc sa imi deschid un magazin online si as vrea sa stiu cum pot obtine informatii relevante pentru studierea pietei. Exista anumite software-uri sau tehnici pentru a studia traficul pe un site, conversia din cautarile pe google sau chiar conversia din vizualizare site in comanda? Similarweb.com ofera informatii destul de detaliate vizavi de trafic si de sursa acestuia. Cu Google Trends am incercat sa aflu unele informatii despre keywords dar nu ofera exact ce vreau sau nu stiu eu sa folosesc foarte bine.

Informatiile financiare de pe www.mfinante.ro despre firmele ale caror siteuri activeaza in domenii asemanatoare au vreo relevanta?

Vreau sa realizez un plan de afaceri pentru o perioada destul de lunga si pentru planul financiar am nevoie de estimari pentru vanzari pe care le pot face cel mai bine studiind concurenta.

Domeniul in care vreau sa imi deschid magazinul este pe larg arta, industria creativa. Incepand de la accesorii si bijuterii handmade ajungand in timp pana la picturi,sculpturi sau decoratiuni.

Multumesc :)

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)