Caut partener pentru dezvoltarea unei afaceri online cu produse import Germania, Produsele sunt pe stoc, se gasesc in magazine ''fizice''. Doresc dezvoltare pe segmentul online cu un partener sau mai multi. Caut persoane care vor sa castige alaturi de mine. Astept sugestii si propuneri. La cerere va pot da toate detaliile.

MODERATOR: pentru a nu isca discutii inutile am intervenit, pentru clarificari, si am cerut informatii suplimentare de la colegul care a pus acesta intrebare, legitima si utila, cel putin din punctul de vedere al celui care a pus-o. Am si eu rugamintea de a nu mai emite judecati pe baza unor informatii sumare, pentru ca se poate cere intotdeauna un set de informatii suplimentare, si abia apoi sa se judece, desi nu sunt de acord nici cu acest lucru, seriozitatea unei intrebari sau a unei persoane. Imi cer personal scuze colegului care a postat intrebarea, pentru ca am cedat presiunilor comunitatii, si asta fara vreun rost. Fara alte comentarii, iata cateva informatii care puse de la bun inceput ar fi lamurit putin mai bine problema pusa aici:

Pe scurt, ptr reformularea ''intrebarii'':
  • este vorba despre o gama de produse pentru bebelusi , brand-ul ''Primamma'' , noi suntem importatori directi pentru aceasta gama de produse, produsele sunt pe stoc
  • produsele exista in magazine fizice, mai precis farmacii, avem contract cu lantul de farmacii Catena ( aprox. 530 de locatii)
  • doresc un ''partener'' pentru dezvoltarea afacerii cu aceste produse in mediul online.
  • spre referinta avem si o incercare de site : www.e- baby. ro
 
Cu stima,
Dragos Visanoiu

 

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)