Doresc sa lansez un site de e-commerce pe Magento cu ceva “de genul” Create Your Own T-Shirt ca si un startup. Insa nu este pentru tricouri. Este altceva, la alt nivel. Fashion Luxury. Exclusiv pentru piata externa.

As prefera sa lucrez cu cineva care stie romana si care sa vina in acest startup cu partea de integrare/realizare/mentenanta de site. Si sa aiba expertiza solida pe aceste chestii.
Strict in regim de dezvoltare la startup. Daca vrei si un dolar iti zic de pe acum pass.

Mai multe info le discut face-to-face dupa ce stabilim un prim contact in care sa imi arati:

  • doua siteuri state of the art facute de tine(voi) pe Magento
  • ca ai inteles bine partea cu startupul
  • ca nu ai raspuns doar sa iti faci reclama pe onor acest site

Am vazut ca ai raspuns la primele doua chestiuni, trecem la mai multe detalii.
Am investit suficient de mult (timp si bani) pe partea de dezvoltare pana acum. Am in lucru un editor (Tool) in HTML5 la un furnzor de pe UpWork. Sper sa iasa ceea ce imi doresc cu acest editor.

Acest editor va trebui integrat in Magento si stabilite niste reguli la useri (vor fi trei tipuri de useri) si la preturile afisate( un produs va avea mai multe preturi afisate in functie de numarul de exemplare produse/fabricate: de la unic la serie limitata) la produsele din magazin. ( Aceste doua elemente sunt un pic mai speciale fata de cele must have pe care trebuie sa le aiba siteul)
Si acum despre site…

Vizitatorul va alege dintr-o galerie de produse gata realizate de designerii interni ai siteului cu lucrarile publicate pe site ( dupa o procedura de inregistrare, validare lucrari, samd) sau sa isi creeze singuri un artwork punandu-i la dispozitie un TOOL de creare design dupa ce in prealabil isi alege un sablon cu produsul dorit. Dupe ce este ales un produs fie din galerie fie unul creat chiar de el si achitat partial intra in productia fizica in RO apoi este expediat.

Noi realizam tesatura cu modelul grafic respectiv prin printare sau alte metode, o taiem, o coasem, (facem croitorie) si apoi finisam produsul realizat exclusiv pe baza de comanda.

Una din tema propusa ar fi
http://themeforest.net/item/coolbaby-original-magento-theme/11406431?s_phrase=&s_rank=105
Sau o alta tema.

Nu imi raspunde daca vrei bani acum, daca nu intelegi conceptul de startup.
Nu spama cu raspunsuri fade si „fara la obiect” (pleonasm) !
Mersi pentru un raspuns.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)